Welkom op het
Jac. P. Thijsse College

Onderwijs in een internationale context,
met hart voor alle leerlingen en hun toekomst

Bekijk hier het schoolplan 2017 - 2021

Nieuws

Diploma-uitreiking vwo 2017
06-07-2017, 23:43

Op 6 juli vond de diploma-uitreiking van het vwo plaats. Susan Zandbergen, teamleider van de bovenbouw van het vwo, opende de avond, waarna rector Christine Hylkema de leerlingen toesprak.  Jan Veltkamp sprak over de statistieken en leerling Martijn van Arkel verzorgde een valedictorian speech. Bram Tenhaeff sprak Jos van Willigen toe die zijn Natuurkunde (en andere vakken) met een 10 afsloot. Susan Zandbergen sloot het algemene gedeelte af waarna de geslaagden naar de lokalen gingen om hun diploma in ontvangst te nemen.

De gehele avond werd muzikaal omlijst door de muziekklas o.l.v. van Rolien Eikelenboom.

Klik hier voor de foto's, gemaakt door Dieuwke van der Hoeven en Lisette Goos.