Welkom op het
Jac. P. Thijsse College

Onderwijs in een internationale context,
met hart voor alle leerlingen en hun toekomst

Bekijk hier het schoolplan 2017 - 2021

Nieuws

Werkweek naar Kent District
20-07-2017, 11:10

Van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juli hebben 174 tto-brugklasleerlingen Zuidoost Engeland bezocht. De leerlingen verbleven bij gastgezinnen in Ramgate en Margate, zodat ze in aanraking kwamen met native speakers en al het Engels wat ze dit jaar geleerd hebben, konden toepassen. Overdag volgden ze een keuzeprogramma waarin verschillende culturele-, actieve- en educatieve activiteiten bezocht werden in Kent. Een groot aantal leerlingen heeft geklommen, geklauterd, gerend of gesurft. Ze hebben Canterbury Cathedral bezocht, zijn in een oud haven complex geweest waar ze een touwmakerij bekeken hebben en ook zelf touw mochten maken of hebben een bezoek gebracht aan een tunnel die gebruikt werd in de Tweede Wereld oorlog. Ook is er gebowld, zijn ze naar een rollerdisco geweest of hebben ze een speurtocht gedaan door het oude centrum van Canterbury.  Met alle leerlingen zijn we naar bioscoop geweest en kregen ze op vrijdagochtend tijd om te shoppen in Canterbury. Zoals je leest, zeer afwisselende dagen vol met plezier waarin nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.
 
De leerlingen en de begeleiding hebben een geweldige week gehad, ietwat vermoeid, maar overall een mooi einde van het brugklasjaar! 

De foto's vind je hier en hier (twee albums)