Skip to main content
Algemeen

JPTeens in concert, artikel in Nieuwsblad voor Castricum

Door 16 april 2019Geen reacties

Inmiddels is de uitvoering van JPTeens in Concert achter de rug. Een groep van 60 getalenteerde leerlingen, uit alle verschillende jaarlagen van het Jac. P. Thijsse College, stonden met JPTeens in Concert op de planken.
In het nieuwsblad van Castricum stond een mooie recensie.

Een schoolmusical, maar dan professioneel

Van 4 tot en met 6 april was de nieuwste voorstelling van JPTeens on Stage te zien. Het werd een groot succes. Het lijkt overdreven: zestig kinderen op het toneel van het Jac. P. Thijsse College, die met maar liefst 250 kostuums en 48 zendermicrofoons een schoolmusical op de planken zetten.
‘JPTeens in Concert’ is groots opgezet en zit gelikt in elkaar. Pittige dansen, meerstemmige zang en groots spel, prachtige kostuums van Greet Verkleedt, in combinatie met sfeervolle belichting die voor intieme momenten zorgt, maar het is vooral het enthousiasme waarmee de leerlingen op het toneel staan. Daar pakken ze het publiek mee in.
Nieuwe talenten wisselden ‘oudgedienden’ af. Geweldig inspirerend om naar te kijken. Een schoolmusical, maar wel de meest professionele in zijn soort.

Klik hier voor het hele artikel.

 

Terug naar overzicht