Skip to main content
Algemeen

Leerlingen halen 5000 euro op voor sinterklaascadeaus voor minima uit deze regio

Door 26 november 2021november 28th, 2021Geen reacties

Foto: Leerlingen van de businessklas tonen alle gekochte cadeaus (foto: Henk de Reus)

Leerlingen van het Jac. P. Thijsse College hebben deze week 5000 euro opgehaald.  Een prachtige prestatie!  Leerlingen uit de brug- en tweede klassen liepen hiervoor een marathon in Sporthal de Bloemen. Deze dag is georganiseerd op initiatief van leerlingen uit de 4 havo business klas. Deze groep leerlingen wilde graag wat doen voor kinderen van minimagezinnen uit de regio die zelf geen sinterklaasfeest kunnen vieren. In samenwerking met de 5 havo leerlingen van de bsm-klas (bewegen, sport en maatschappij) hebben zij deze dag op poten gezet. Waar de leerlingen uit 4 havo zich hebben gefocust op de organisatorische kant van deze dag, hebben de leerlingen uit 5 havo het sportieve gedeelte georganiseerd.

Er zijn uiteindelijk bijna 300 cadeaus ingekocht, variërend van Rummikub en andere gezelschapsspellen, tot Playmobile en mooie poppen en Barbies. Dat er zoveel cadeaus gekocht konden worden is te danken aan de vele donateurs van de leerlingen die hebben hardgelopen en dankzij vele lokale ondernemers die ook hun steun hebben gegeven aan dit mooie initiatief.

Alle cadeaus zijn geschonken aan Linda’s Wereld. Linda probeert al jaren zoveel mogelijk gezinnen uit deze regio een fijn sinterklaasfeest te geven en kan deze cadeaus voor minima erg goed gebruiken.

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze actie ontzettend bedanken!

Terug naar overzicht