Nieuws

Thijs (1N) in team Ilse 'The Voice Kids'
04-03-2017, 10:27

Thijs Overpelt uit 1N heeft in 'the Voice Kids' de volgende ronde behaald.
Het JPT wenst Thijs heel veel succes!

Lees hier het artikel van www.nhnieuws.nl:

Terwijl zijn familie gespannen stond toe te kijken, zong de 12-jarige Thijs uit Castricum vanavond in The Voice Kids de sterren van de hemel. En dat bleef niet onopgemerkt bij de coaches, want ze draaiden allemaal hun stoel om.

De coaches waren diep onder de indruk van het optreden van Thijs, die het nummer Wrecking Ball van Miley Cyrus zong. "Echt te gek, je zingt fantastisch", luidde het commentaar van Ali B. Ook Ilse de Lange en Marco Borsato hadden lovende woorden over voor Thijs.

Na al dit prachtige commentaar begon Thijs toch wel een beetje te twijfelen over wie hij als coach zou kiezen. Uiteindelijk viel zijn keuze op Ilse de Lange. 

Backstage werd de tiener door zijn trotse ouders, zus en broertje opgewacht. "Het was heel fijn, want je kon je op je liedje richten", zei hij toen hij van het podium stapte. Zijn avontuur in The Voice Kids kan nu echt beginnen.