Nieuws

JPTeens presenteert: TARZ ON STAGE
13-03-2017, 20:53

Op 11 en 12 april is het weer zover! JPTeens komt met een nieuwe musical: Tarzon Stage. En nu grootser dan ooit, want dit jaar staat JPTeens in het Kennemer Theater te Beverwijk. Het Jac. P. Thijsse College heeft al 6 jaar lang een musicalgroep die elk jaar voor een spetterende productie in de aula zorgt. Fame, Beauty and the Beast, The Wiz en Shrek zijn een paar voorbeelden van musicals die al eerder zijn neergezet door de musicaltalenten onder leiding van docenten Mirjam Spijker en Rolien Eikelenboom. De groep bestaat uit leerlingen van de brugklas tot en met de 6de klas. Voor deze productie moest elke leerling auditie doen, ook kinderen die al eerder aan een productie hebben meegedaan. De repetities zijn in volle gang en er wordt hard gewerkt aan zang, dans en spel.

De kaartverkoop is inmiddels gestart!  Vanaf 6 maart zijn ze verkrijgbaar via de website van het Kennemer Theater te Beverwijk. https://www.kennemertheater.nl/.

De voorstellingen vinden plaats op: dinsdag 11 april om 20.00 uur en woensdag 12 april om 19.30.

Van de 1200 kaarten zijn er nu al 1000 verkocht, dus wees er snel bij!

Kom kijken want het belooft een groot spektakel te worden!

Koop hier kaartjes (website JPTeens on Stage).
Bezoek hier de website van JPTeens on Stage.