Nieuws

Ryan en Teun in finale Beverwedstrijd
13-03-2017, 12:44

11 maart 2017 Finale Beverwedstrijd.

Het JPT neemt al vanaf het begin van de Beverwedstrijd deel aan deze landelijke wedstrijd voor Informatica. Het doel van de wedstrijs is kinderen in contact te brengen met informatica achtige problemen en te laten zien hoe leuk het oplossen van logische problemen eigenlijk is.
Ook dit jaar wisten weer 2 leerlingen van het JPT door te dringen tot de landelijk finale. Dat betekent dat zij tot de top 2 à 3% behoren van alle deelnemers.
Ryan Kolk (5v) en Teun Grandiek (6v) mochten zich in het EWI-gebouw meten met 48 andere kandidaten en hun talenten tonen op het gebied van logisch oplossend vermogen.

Onze JPT-ers wisten dit jaar de top 10 niet te bereiken, maar mogen zich wel de gelukkige bezitters noemen van een finalisten certificaat.  Dat, en een leuke dag aan de TU, was de reis naar Delft meer dan waard. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.DSCN0272 (Small) DSCN0270 (Small)