Sinterklaasactie groot succes!

De businessklas heeft in december een sinterklaasactie georganiseerd voor minima uit deze regio. Ze hebben €5000 opgehaald. Hiervan hebben zij karren vol cadeaus gekocht voor heel veel gezinnen.

De organisatie van deze dag lag volledig bij deze groep leerlingen, wat een mooie prestatie. De groep heeft niet alleen een sportdag georganiseerd samen met de sportklas, maar ook de lokale winkeliers benaderd en de contacten onderhouden met de pers.

Doe mee met deze miniles en win een prijs voor je hele klas! Ken jij alle logo's?

ECONOMISCHE VAKKEN

Bij ons op school kun je meerdere economische vakken volgen. Zo is er op de mavo het vak economie ter voorbereiding op de economische opleidingen van het mbo. Op de havo en het vwo  bieden wij de vakken economie en bedrijfseconomie aan. Daarnaast bieden wij op havo een speciaal vak aan, genaamd business. 

HET VAK BUSINESS

Bij dit vak  ga je lekker praktisch aan de gang. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van een boek, we nemen geen toetsen af maar krijgen opdrachten uit het bedrijfsleven. Je leert dus echt door te doen en te ervaren.

Je gaat zelfs regelmatig op bedrijfsbezoek. We gaan op bezoek bij  grote marketingbureaus, voetbalclubs zoals AZ en Telstar en andere interessante bedrijven. Overigens doe je dit altijd keurig in pak gekleed!

We organiseren ook een jaarlijks groot evenement.  De goededoelendag is hier een mooi voorbeeld van. De leerlingen van dit jaar hebben geld opgehaald voor minima uit de regio. Dit geld is gebruikt door een stichting om sinterklaascadeaus van te kopen. De opbrengst was €5000!

Bekijk hier de Instagrampagina van de businessklas