Skip to main content

Groep 8

Open Dag en informatieavond

Op donderdag 2 februari 2023 vindt de informatieavond voor ouders plaats.

Op zaterdag 4 februari is iedereen welkom op onze Open Dag.

 

Op de website www.welkomophetjpt.nl staat allerlei informatie en deze site deed vorig jaar dienst als open dag pagina. Je vindt hier alles wat je wil weten als groep 7- of groep 8-leerling.

Heeft u nu een vraag? Stuur een mail naar groep8@jpthijsse.nl

17 november: Open Huis!

Lesbezoek

Op 17 november ontvangen we je graag bij ons op school! Terwijl jij een toffe workshop volgt bij één van onze docenten, krijgen je ouders een rondleiding door het gebouw.

Je kunt je hieronder inschrijven voor één van de drie rondes. De eerste ronde start om 16.00 uur, de tweede ronde om 16.45 uur en de derde ronde om 17.30 uur. Je kunt kiezen voor een bètaworkshop (waarbij je iets gaat maken) of een creatieve workshop (bij tekenen of muziek).

Klik hier om je in te schrijven!

Kom langs op 25 januari of 22 februari!

Lesbezoek

Veel leerlingen uit groep 8 komen met hun basisschool langs bij ons. Als je niet met je basisschool langskomt, dan kun je ook op 25 januari of 22 februari langskomen. Meld je aan door dit formulier in te vullen.

Juniorgids

In de juniorgids vind je alle informatie over de school die voor jou interessant is. De gids is hieronder te downloaden.

Download Juniorgids

Virtueel binnenkijken bij het JPT

Via Google Maps kun je binnenkijken op het JPT. Klik hier om naar de pagina te gaan waar verschillende ‘hoogtepunten’ uit de virtuele tour zijn verzameld. Je kunt ook direct naar de centrale hal van het A-gebouw gaan door hier te klikken en zelf rond te lopen!