Skip to main content

Groep 8

Open Dag en informatieavond

Kom je bij ons kijken?

  • Op donderdag 1 februari 2024 om 19.30 uur vond de informatieavond voor ouders plaats.
  • Op zaterdag 3 februari 2024 tussen 10.00 uur en 13.00 uur was iedereen welkom op onze Open Dag.
  • Ben je geïnteresseerd in tto? Eind februari organiseren we een first date. Als je je voor volgend jaar weer kunt inschrijven verschijnt hier de link.

Wil je meer informatie?

Op de website www.welkomophetjpt.nl staat allerlei informatie en deze site deed een aantal jaren geleden dienst als open dag pagina. Je vindt hier alles wat je wil weten als groep 7- of groep 8-leerling. Heeft u als ouder nu een vraag? Stuur een mail naar groep8@jpthijsse.nl.

Kom op lesbezoek op 7 februari!

Veel leerlingen uit groep 8 komen met hun basisschool bij ons langs. Als je niet met je basisschool langskomt, dan kun je ook op 7 februari langskomen. Meld je aan door dit formulier in te vullen.

Juniorgids

In de juniorgids vind je alle informatie over de school die voor jou interessant is. De gids is hieronder te downloaden.

Download Juniorgids

Virtueel binnenkijken bij het JPT

Via Google Maps kun je binnenkijken op het JPT. Klik hier om naar de pagina te gaan waar verschillende ‘hoogtepunten’ uit de virtuele tour zijn verzameld. Je kunt ook direct naar de centrale hal van het A-gebouw gaan door hier te klikken en zelf rond te lopen!