Groep 8

Open dag en informatieavond

Online informatieavond voor ouders

Op donderdag 4 februari 2021 vond de online informatieavond voor ouders plaats. Via filmpjes gaven we u een beeld van het Jac. P. Thijsse College. Ook waren docenten beschikbaar om met u te chatten van 19u45 tot 20u30. Heeft u nu een vraag? Stuur een mail naar groep8@jpthijsse.nl

De informatieavondpagina kunt u nog steeds hier vinden.

Online open dag

Op zaterdag 6 februari 2021 vond de online open dag plaats. Lalè uit 3havo en Thijs uit 5vwo namen je mee in een interactief filmpje langs de vakken die je bij ons op school kunt volgen. Vakken uit de brugklas, maar ook Chinees, Spaans en scheikunde komen voorbij. Docenten zijn van 10 tot 13u beschikbaar om al jouw vragen via de chat te beantwoorden! Het filmpje staat nog online! Klik hier om het te bekijken.

Juniorgids

In de juniorgids vind je alle informatie over de school die voor jou interessant is. De gids is hieronder te downloaden.

Download Juniorgids

Virtueel binnenkijken bij het JPT

Via Google Maps kun je binnenkijken op het JPT. Klik hier om naar de pagina te gaan waar verschillende ‘hoogtepunten’ uit de virtuele tour zijn verzameld. Je kunt ook direct naar de centrale hal van het A-gebouw gaan door hier te klikken en zelf rond te lopen!