Groep 8

Open dag en informatieavond

Online informatieavond voor ouders

Op donderdag 3 februari 2022 vindt de informatieavond voor ouders plaats.

Op zaterdag 5 februari vindt de open dag plaats. We hopen natuurlijk dat deze avond en dag gewoon door kan gaan, maar we zullen u tijdig informeren via deze pagina, de lokale media als het zover is.

Heeft u nu een vraag? Stuur een mail naar groep8@jpthijsse.nl

De informatieavondpagina van het afgelopen jaar (schooljaar 2020 – 2021) kunt u nog steeds hier vinden. De pagina en film van de open dag kunt u hieronder bekijken.

Online open dag

Op zaterdag 6 februari 2021 vond de online open dag plaats. Lalè uit 3havo en Thijs uit 5vwo namen je mee in een interactief filmpje langs de vakken die je bij ons op school kunt volgen. Vakken uit de brugklas, maar ook Chinees, Spaans en scheikunde komen voorbij. Docenten zijn van 10 tot 13u beschikbaar om al jouw vragen via de chat te beantwoorden! Het filmpje staat nog online! Klik hier om het te bekijken.

Kennismaken met ons onderwijs

Als je in groep 8 zit is het belangrijk dat je je goed oriënteert op een nieuwe school. Je kunt op verschillende manieren kennismaken met het Jac. P. Thijsse College.

Lesbezoek

Op 26 januari of 9 februari 2022 kun je bij ons op lesbezoek komen. Meld je aan door dit formulier in te vullen.

Heb of krijg je een vwo-advies van je basisschool dan kun je je hier aanmelden om op lesbezoek te komen in onze vwo tto-allroundklas op 9 februari.

Juniorgids

In de juniorgids vind je alle informatie over de school die voor jou interessant is. De gids is hieronder te downloaden.

Download Juniorgids

Virtueel binnenkijken bij het JPT

Via Google Maps kun je binnenkijken op het JPT. Klik hier om naar de pagina te gaan waar verschillende ‘hoogtepunten’ uit de virtuele tour zijn verzameld. Je kunt ook direct naar de centrale hal van het A-gebouw gaan door hier te klikken en zelf rond te lopen!