Skip to main content

Groep 8

Open Dag en informatieavond

Kom je bij ons kijken?

  • Op donderdag 16 november tussen 15.30 uur en 18.30 uur vindt het Open Huis voor ouders en toekomstige leerlingen plaats. Je kunt je inschrijven via deze link. Je krijgt dan een rondleiding en je volgt jouw gekozen workshop.
  • Op donderdag 1 februari 2024 om 19.30 uur vindt de informatieavond voor ouders plaats.
  • Op zaterdag 3 februari 2024 tussen 10.00 uur en 13.00 uur is iedereen welkom op onze Open Dag.
  • Ben je geïnteresseerd in tto? Bezoek dan onze first date op woensdag 28 februari 2024. Schrijf je hier in.

Wil je meer informatie?

Op de website www.welkomophetjpt.nl staat allerlei informatie en deze site deed vorig jaar dienst als open dag pagina. Je vindt hier alles wat je wil weten als groep 7- of groep 8-leerling. Heeft u als ouder nu een vraag? Stuur een mail naar groep8@jpthijsse.nl.

Kom op lesbezoek op 24 januari of 7 februari!

Veel leerlingen uit groep 8 komen met hun basisschool bij ons langs. Als je niet met je basisschool langskomt, dan kun je ook op 24 januari of 7 februari langskomen. Meld je aan door dit formulier in te vullen.

Juniorgids

In de juniorgids vind je alle informatie over de school die voor jou interessant is. De gids is hieronder te downloaden.

Download Juniorgids

Virtueel binnenkijken bij het JPT

Via Google Maps kun je binnenkijken op het JPT. Klik hier om naar de pagina te gaan waar verschillende ‘hoogtepunten’ uit de virtuele tour zijn verzameld. Je kunt ook direct naar de centrale hal van het A-gebouw gaan door hier te klikken en zelf rond te lopen!