Feesten en
extra activiteiten

Feesten horen erbij op het Jac. P. Thijsse College

De feestcommissie van het JPT organiseert elk jaar een aantal gezellige schoolfeesten. Voor klas 1 en 2 zijn er themafeesten in de aula van de school, van 19.00 tot 21.30 uur. Zit je in klas 3 of hoger? Dan ben je vanaf 20.30u. welkom in de A9 Studio’s in Uitgeest. Uiteraard zijn alle schoolfeesten alcoholvrij.

Vrijdagmiddagactiviteiten

Op het Jac. P. Thijsse College kennen wij een breed aanbod van vrijdagmiddagactiviteiten voor de eerste en tweede klassen. De activiteiten worden deels kosteloos aangeboden, omdat de ouderraad hiervoor gelden ter beschikking stelt.

De activiteiten worden door zowel leerlingen als docenten opgezet en een aantal ervan wordt zelfs verzorgd door professionele krachten. Deelname is niet verplicht, maar in het kader van een brede algemene ontwikkeling is het voor de leerlingen van belang dat ze er actief aan deelnemen.

De vrijdagmiddagactiviteiten vinden plaats vanaf de herfstvakantie tot aan de meivakantie. De leerlingen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten die in verschillende perioden worden aangeboden.

Voor de herfstvakantie krijgen de leerlingen het vrijdagmiddagactiviteitenboekje dat voor dat jaar geldig is. In dit boekje staan de activiteiten beschreven en de periode waarin ze gegeven worden. Inschrijving is alleen op school mogelijk tijdens de periode die in het vrijdagmiddagactiviteitenboekje wordt aangegeven.

Voor vragen over de vrijdagmiddagactiviteiten of goede ideeën voor een nieuwe vrijdagmiddagactiviteit kan contact worden opgenomen met mw. M. Willeboordse (MWl@jpthijsse.nl) of mw. M. Spijker (MSp@jpthijsse.nl).