Skip to main content

Feesten en
extra activiteiten

Feesten horen erbij op het Jac. P. Thijsse College

De feestcommissie van het JPT organiseert elk jaar een aantal gezellige schoolfeesten. Voor klas 1 en 2 zijn er themafeesten in de aula van de school, van 19.00 tot 21.30 uur. Ook voor klas 3 en hoger organiseren we feesten. Uiteraard zijn alle schoolfeesten alcoholvrij.

JPTeens on stage – de musicalgroep van het JPT

Ieder schooljaar brengt JPTeens on Stage een zeer professionele musical op de planken!

In 2010 zijn we begonnen met 20 leerlingen, maar al snel zijn we uitgegroeid naar een musicalgroep waar ieder jaar bijna 100 leerlingen auditie voor doen. Met bekende musicals als Beauty and the Beast, The Wizz, Shrek, Tarz on Stage, Sisters in Action, De Magische Nanny en Donna’s Dagboek zijn er heel veel leerlingen geweest die de magie van theater hebben beleefd.

Optredens binnen en buiten de school

Dit doen we in de aula van school, die we omtoveren tot het JPTheater, maar ook in het Openluchttheater De Pan en het Kennemer theater hebben leerlingen van JPTeens on Stage mogen schitteren. We repeteren tijdens blok 3 op maandagmiddag met zang en op vrijdagmiddag met spel en dans.

April 2024

In april 2024 staat de musical super-strak HAARLAK, in het JPTheater, een musical gebaseerd op de musical Hairspray. De audities starten half september, de repetities starten na de herfstvakantie, want er komt heel wat kijken voor we klaar zijn om met professioneel licht en geluid op te treden. Tijdens de open dag kan iedereen meekijken bij een repetitie.

Zing, dans en speel je graag? Ben je op je eigen school al bezig met de schoolmusical en lijkt het je leuk om met leerlingen uit andere klassen aan een productie te werken? Geef je dan op voor JPTeens on Stage!