Skip to main content

Groep 8

Aanmelding en toelating

Hier vind je alle belangrijke informatie rond het aanmelden voor de brugklas van komend schooljaar. Als je je wilt aanmelden voor klas 2 of hoger, dan adviseren we je om eerst met ons contact op te nemen om zo te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor het aanmelden bij één van onze brugklassen zijn een paar dingen belangrijk. Het schooladvies van de basisschool is bepalend, dat wil zeggen dat je minimaal een vmbo-tl (mavo) advies hebt gekregen.

Als je gekozen hebt voor onze school meld je je aan met een compleet ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier.

Open huis

Op donderdag 16 november vindt ons Open Huis plaats voor groep 8 leerlingen. Samen met één van je ouders/verzorgers krijg je een rondleiding en volg je een door jouw gekozen workshop. Klik hier om je in te schrijven.

Informatieavond voor ouders

Op donderdag 1 februari 2024 vindt de informatieavond voor ouders plaats. Inschrijven is niet nodig. De avond start om 19.30 uur.

Open Dag

Op zaterdag 3 februari 2024 vindt de Open dag plaats van 10 tot 13 uur. Inschrijven is niet nodig. Kom, als dat mogelijk is, op de fiets i.v.m. de te verwachten drukte.

Aanmeldingsformulier

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Het aanmeldingsformulier mag ingescand (geen foto gemaakt met een mobiele telefoon, we hebben ervaren dat deze methode onbetrouwbare resultaten oplevert) en gemaild worden naar r.vanriet@jpthijsse.nl, u kunt het formulier ook afgeven op school of per post naar ons toesturen. Het aanmeldingsformulier kan ook afgehaald worden bij de receptie van de school.

Aanmeldingsformulier en andere documenten.