Groep 8

Aanmelding en toelating

Hier vind je alle belangrijke informatie rond het aanmelden voor de brugklas van komend schooljaar. Als je je wilt aanmelden voor klas 2 of hoger, dan adviseren we je om eerst met ons contact op te nemen om zo te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor het aanmelden bij één van onze brugklassen zijn een paar dingen belangrijk. Het schooladvies van de basisschool is bepalend, dat wil zeggen dat je minimaal een vmbo-tl (mavo) advies hebt gekregen.

Als je gekozen hebt voor onze school meld je je aan met een compleet ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier.

Online informatieavond voor ouders

Op donderdag 4 februari 2021 vindt de online informatieavond voor ouders plaats. Via filmpjes geven we u een beeld van het Jac. P. Thijsse College. Ook zijn docenten beschikbaar om met u te chatten van 19u45 tot 20u30. Op deze manier kunt u alle vragen die u heeft (privé) stellen.

Aanmelden is niet nodig. Het enige wat u hoeft te doen is op donderdagavond de website van de school te openen.

Online open dag

Op zaterdag 6 februari 2021 vindt de online open dag plaats. Inschrijven of aanmelden hiervoor is niet nodig. Lalè uit 3havo en Thijs uit 5vwo nemen je mee in een interactief filmpje langs de vakken die je bij ons op school kunt volgen. Vakken uit de brugklas, maar ook Chinees, Spaans en scheikunde komen voorbij. Docenten zijn van 10 tot 13u beschikbaar om al jouw vragen via de chat te beantwoorden!

Aanmelden is niet nodig. Het enige wat u hoeft te doen is op donderdagavond de website van de school te openen.

Aanmeldingsformulier en andere documenten.

Het aanmeldingsformulier mag worden ingescand en gemaild naar rrt@jpthijsse.nl, u kunt het formulier ook afgeven op school of per post naar ons toesturen. Het aanmeldingsformulier kan ook afgehaald worden bij de receptie van de school.