Skip to main content
Algemeen

Werkzaamheden Berg & Bal tegenover het JPT

Door 21 april 2024Geen reacties

Wij ontvingen van Kennemerwonen de volgende informatie:


Beste leerlingen, ouders, docenten,

We willen jullie op de hoogte stellen van de aankomende bouwwerkzaamheden op de locatie Berg & Bal, gelegen tegenover ons schoolgebouw. Dit heeft tot gevolg dat er tot de zomervakantie, op gezette tijden, hinder kan zijn van bouwverkeer. De weg tussen het parkeerterrein en de sporthallen zal dan ook op bepaalde momenten worden afgesloten ten behoeve van groot vrachtverkeer. Uiteraard willen we dat dit voor iedereen zo veilig mogelijk verloopt; zowel voor onze leerlingen en docenten als voor de uitvoerende partijen. Binnenkort zullen er verkeersborden worden geplaatst en op de momenten van laden en lossen worden er verkeersregelaars ingezet.

We willen jullie vriendelijk doch dringend verzoeken om de aanwijzingen op de borden en van de verkeersregelaars op te volgen. Alleen op deze manier kunnen we het voor iedereen veilig houden.

Specifiek voor de mensen die de fietsroute uit de richting Uitgeest / Akersloot volgen; de fietsenstalling aan de achterzijde (Korte Brakersweg) blijft bereikbaar. Leerlingen in het bezit van een scooter/bromfiets wordt verzocht deze voor de toegang uit te zetten, af te stappen en lopend over het schoolplein deze naar de hiervoor bestemde stalling te brengen. Doorrijden langs de sporthallen mag alleen als de weg niet is afgesloten. Afsnijden via het parkeerterrein of over de stoep is door de verkeersdeskundige bestempeld als niet-veilig en daarom niet toegestaan.

 Op de website www.kennemerwonen.nl/bergenbal kunnen jullie de werkzaamheden en planning van de bouwwerkzaamheden volgen.

Na de zomervakantie lopen de werkzaamheden nog wel door, de meest ernstige verkeershinder zal dan zijn afgenomen. Blijf echter wel alert.

We vertrouwen op jullie begrip en medewerking.

 

 

Terug naar overzicht