Groep 8
Hier vind je meer informatie voor leerlingen die in groep 8 zitten en een nieuwe school gaan kiezen.

 

Virtueel binnenkijken bij het JPT

Via Google Maps kun je binnenkijken op het JPT. Klik hier om naar de pagina te gaan waar verschillende 'hoogtepunten' uit de virtuele tour zijn verzameld. Je kunt ook direct naar de centrale hal van het A-gebouw gaan door hier te klikken en zelf rond te lopen!

Open dagen, informatieavonden, Aanmelding en toelating

Belangrijke documenten met informatie over procedure aanmelding en toelating, open dagen, informatieavonden en het aanmeldingsformulier zijn hieronder te downloaden.

Bring your own device

Op het JPT werken we volgens het 'Bring your own device' principe. In het kort betekent dat dat we elke leerling stimuleren een device mee naar school te nemen. Vanaf schooljaar 17-18 is dit verplicht voor leerlingen die in de brugklas bij ons zijn begonnen.

Om meer te weten te komen over dit principe, welke devices we aanraden of welke devices goed werken op ons systeem klikt u hier.


 

Juniorgids

In de juniorgids vind je alle informatie over de school die voor jou interessant is.

 

 Download hier de juniorgids (PDF).
Liever de pdf direct lezen? Klik hier!

 

Wil je meer weten over ons tweetalig onderwijs?

Klik hier om de pagina over ons tweetalig onderwijs (tto) te openen.

 

Allround klas

Krijg je van de basisschool een vwo-advies en vind je leren leuk, dan kun je naar de vwo-allroundklas. Deze klas is wel tweetalig. Dit betekent dat je een groot deel van je lessen in het Engels krijgt. Naast de reguliere lessen bieden wij deze klas extra projecten aan zoals robots bouwen, drama , Chinees en Spaans. Deze lessen vallen binnen de lessentabel. In deze klas werken de leerlingen veel samen op een onderzoekende manier.