Naar de informatieavond? Klik hier.

Hey groep-8 leerling!

Yes! Eindelijk is het zover, de dag dat wij onze school aan jou kunnen laten zien. Klik hieronder op de playknop en het filmpje begint. Je kunt zelf keuzes maken en zo bepalen wat je allemaal wilt zien. Als je wilt, kun je alle vakken zien die we hier op het JPT hebben.

Doe ook mee aan de prijsvraag. Misschien win je wel een leuke prijs!

Wie weet tot volgend jaar!

Lalè (3h) en Thijs (5v)

De open dag werkt het beste op een pc of een laptop. Werkt het niet? Probeer dan een andere browser. Voorbeelden van browsers zijn Google Chrome, Microsoft Edge (nieuwe versie) of Firefox. De informatie op deze pagina zal tot half maart beschikbaar zijn.

Informatieavond voor ouders op 4 februari

Op donderdag 4 februari vond de informatieavond voor ouders van groep-8 leerlingen plaats.

De informatiefilmpjes staan online. Ook vandaag kunt u ons alles vragen via de chat tussen 10:00u. en 13:00u. of via groep8@jpthijsse.nl.

Tweetalig onderwijsInternationaal profielBètaonderwijsDe deal
DagindelingFormatief evaluerenEdTechLichamelijke opvoeding
KunstBusinessOverstap PO-VOZorgvwo tto-allround klas

Wil je zelf in VR rondlopen in onze school?

Hieronder start je in de hal van het A-gebouw voor het beeldje van Jac. P. Thijsse, de naamgever van onze school, bioloog en docent. Je kunt bijna overal rondlopen. Je kunt hier klikken om de pagina te openen waar we een paar mooie plekken hebben verzameld.

Klik op 0, 1st, 2de, 3de om van verdieping naar verdieping te ‘springen’. Je kunt natuurlijk ook de trap nemen. Rechtsboven in het schermpje vind je een knop om het venster op ‘volledig scherm’ te zetten. Zo heb je de beste ervaring.

Bekijk hier de vlogs die brugklasleerlingen Isolde en Esmé hebben gemaakt en allerlei andere filmpjes!