DE KANTINE

Natuurlijk neem jij meestal je eigen lunch mee naar school, maar wij hebben ook een hele mooie kantine! Je kunt hier van alles kopen. Je koopt er  heerlijke belegde bruine en volkoren broodjes, salades, maar ook betere keuzes zoete en hartige snacks. Hier is de laatste jaren steeds de gouden schoolkantineschaal mee verdiend!

Ieder jaar is dit ons doel; daarom brengt Vital jaarlijks het aanbod in de kantine in kaart met de Kantinescan en rapporteren zij de uitkomst aan de directie. In de hal van het A- en B-gebouw is een watertappunt van PWN opgehangen, hierdoor kun je gemakkelijk en snel je fles water bijvullen.

ONZE AULA

Onze aula is speciaal voor leerlingen uit de brugklas en de tweede klas. Kom jij hier lekker een broodje eten met je vrienden en vriendinnen?

De aula wordt soms ook gebruikt voor optredens, repetities voor de musical en andere leuke activiteiten. We hebben een heel mooi groot podium met echte professionele verlichting en geluid! We gebruiken onze aula ook voor de leukste schoolfeesten voor de brug- en de tweede klas! 

Wil je de aula wat beter bekijken? Wandel nu door onze aula heen.