JPTEENS ON STAGE - DE MUSICALGROEP VAN HET JPT

Ieder schooljaar brengt JPTeens on Stage een zeer professionele musical op de planken!

In 2010 zijn we begonnen met 20 leerlingen, maar al snel zijn we uitgegroeid naar een musicalgroep waar ieder jaar bijna 100 leerlingen auditie voor doen. Met bekende musicals als Beauty and the Beast, The Wizz, Shrek, Tarz on Stage, Sisters in Action en De Magische Nanny zijn er heel veel leerlingen geweest die de magie van theater hebben beleefd.

Optredens binnen en buiten de school

Dit doen we in de aula van school, die we omtoveren tot het JPTheater, maar ook in het Openluchttheater De Pan en het Kennemer theater hebben leerlingen van JPTeens on Stage mogen schitteren. We repeteren tijdens blok 3 op maandagmiddag met zang en op vrijdagmiddag met spel en dans.

April 2023

In april 2023 hebben we in het Kennemertheater de musical Belle en het Beest jr. opgevoerd. Het waren vijf geweldige voorstellingen! 

Wil je weten welke musical voor april 2024 op het programma staat? Check snel de instagram pagina van JPTeens (@jpteensonstage)! 

Zing, dans en speel je graag? Ben je op je eigen school al bezig met de schoolmusical en lijkt het je leuk om met leerlingen uit andere klassen aan een productie te werken? Wie weet zien wij je volgend jaar bij JPTeens on Stage.